Tematici pentru petrecerea de majorat

Posted on
image: Freepik.com

Unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei petreceri este tematica. Alegerea temei potrivite poate da tonul întregului eveniment și îl poate face mai plăcut atât pentru invitați, cât și pentru sărbătoritul zilei de naștere. Iată câteva teme populare pentru petrecerile pentru majorat, care cu siguranță vor face evenimentul și mai memorabil.

Hollywood Glamour: O temă Hollywood Glamour este perfectă pentru cei care iubesc strălucirea și farmecul industriei de divertisment. Îmbracă locul de desfășurare cu covoare roșii, accente aurii, argintii și postere vintage de la Hollywood. Încurajați invitații să se îmbrace în cea mai bună ținută de covor roșu și desfășurați cabina foto cu tema paparazzi pentru o notă suplimentară de autenticitate hollywoodiană.

Image by marymarkevich on Freepik

Bal mascat: O temă de bal mascat este elegantă și misterioasă. Invitații pot purta măști, iar locul de desfășurare poate fi decorat cu lumânări, candelabre și lumini dramatice. Luați în considerare posibilitatea de a servi mâncăruri sofisticate și de a instala un ring de dans pentru a crea o seară de neuitat.

petrecere bal mascat
sursa foto: nadg.pl

Retro Disco: Pentru cei care iubesc anii ’70 și ’80, o temă retro disco este modul perfect de a sărbători a 18-a aniversare. Pregătiți o minge disco, lumini de neon și un ring de dans pentru a crea o atmosferă funky, retro. Încurajați invitații să poarte pantofi cu platformă, pantaloni cu clopoței și puneți muzică disco clasică pentru a-i aduce pe toți pe ringul de dans.

Image by drobotdean on Freepik

Grădina fermecată: O temă de grădină fermecată este perfectă pentru cei care iubesc aerul liber și natura. Transformați locul de desfășurare cu multă verdeață, flori și decor rustic. Încurajați invitații să poarte ținute florale, pământii, serviți gustări și băuturi ușoare. Adăugați o notă de magie încorporând lumini de zână și felinare în tot locul de desfășurare.

Image by master1305 on Freepik

Noapte de sport: Pentru cei pasionați de sport, o temă de noapte sportivă este perfectă. Decorați locul de desfășurare cu suveniruri sportive, tabela de marcaj și culorile echipei. Serviți gustări de zi de meci, cum ar fi hot dog, popcorn și puneți muzică cu tematică sportivă pentru a menține energia.

Image by Freepik

În concluzie, alegerea temei potrivite este esențială pentru a crea o petrecere memorabilă pentru majorat. Luați în considerare interesele voastre și ale invitaților atunci când selectați o temă și nu vă fie teamă să fiți creativi. Cu decorațiunile, mâncarea și divertismentul potrivit, oricare dintre aceste teme va crea cu siguranță o petrecere de neuitat, care va fi ținută minte ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.