Prima impresie contează!

sedinta foto portret

Swipe la stânga sau la dreapta, totul depinde de prima fotografie.

Nu o lăsa la voia întâmplării.

Ca și fotograf cu o experiență de peste 7 ani in domeniu, obosit de a vedea în fiecare zi fotografii groaznice pe Tinder, Badoo și alte site-uri sau aplicații dating, m-am decis să ofer experiența în domeniul fotografiei pentru a te ajuta să găsești persoana potrivită mai ușor.

Întâlnirile în București, dar nu numai, sunt dificile; cresc șansele cu fotografii excepționale.
Cu o fotografie de calitate, acea persoană specială va da „swipe la dreapta” sau „like” mult mai ușor.

Întânirile în București

Bucureștiul este competitiv. Întâlnirile nu sunt nici o excepție.

Pregătește-te pentru succes.

Sunt aici ca să te ajut să poți profita cât mai mult de aplicațiile de dating, prin ședințe foto cu tine cât mai natural/ă și un look mai bun. Cheia succesului în utilizarea profilurilor de dating este utilizarea fotografiei care să scoată în evidență calitățile și punctele forte.

Ce reprezintă ședința foto:

Aceasta este importantă atât pentru tine, cât și pentru mine. Am grijă să cunosc calitățile, punctele forte și să redau naturalețea zâmbetului tău.

O ședință durează între două și trei ore. Ne vom întâlni pentru a ne cunoaște și vom stabili un raport cu fiecare pentru un confort mai bun (care se va vedea și în fotografiile cu tine). După vom lua la pas Bucureștiul pentru a găsi cea mai bună lumină, și cea mai bună locație.

Vom avea timp pentru a crea un portofoliu unic și excepțional cu 6-8 fotografii unice ca și tine. O serie cu cele mai bune fotografii vor scoate în evidență calitățile tale și te vor ajuta să găsești persoana potrivită.

Câteva sfaturi pentru o ședință foto reușită:

  • Fetelor, veniți pregătite (make-up) la ședința foto.
  • Băieți, nu vă tundeți în aceeași zi, faceți asta cu cel puțin două zile înainte de ședința foto.
  • Ia cu tine diferite bluze/tricouri, în special cele preferate de tine, cele pe care le porți mai tot timpul. Trebuie să te simți confortabil/ă și să fii tu însuți.
  • Alege câteva melodii și încarcă-le pe smartphone-ul tău.
  • Relax. We are gonna have fun