Prima ocazie conteaza

Prima impresie contează!

Swipe la stânga sau la dreapta, totul depinde de prima fotografie.

Nu o lăsa la voia întâmplării.

Ca și fotograf cu o experiență de peste 7 ani in domeniu, obosit de a vedea în fiecare zi fotografii groaznice pe Tinder, Badoo și alte site-uri sau aplicații dating, m-am decis să ofer experiența în domeniul fotografiei pentru a te ajuta să găsești persoana potrivită mai ușor.

Întâlnirile în București, dar nu numai, sunt dificile; cresc șansele cu fotografii excepționale.
Cu o fotografie de calitate, acea persoană specială va da „swipe la dreapta” sau „like” mult mai ușor.

Sedinta foto SavinaSedinta foto Alexandra

Întânirile în București

București este competitiv. Întâlnirile nu sunt nici o excepție.

Pregătește-te pentru succes.

Sunt aici ca să te ajut să poți profita cât mai mult de aplicațiile de dating, prin ședințe foto cu tine cât mai natural/ă și un look mai bun. Cheia succesului în utilizarea profilurilor de dating este utilizarea fotografiei care să scoată în evidență calitățile și punctele forte.

Ce reprezintă ședința foto:

Aceasta este importantă atât pentru tine cât și pentru mine. Am grijă să cunosc calitățile, punctele forte ale fiecăruia și considerat la fel de important fiecare client.

O ședință durează între două și trei ore. Ne vom întâlni pentru a ne cunoaște și vom stabili un raport cu fiecare pentru un confort mai bun (care se va vedea și în fotografiile cu tine). După vom lua la pas Bucureștiul pentru a găsi cea mai bună lumină, și cea mai bună locație.

Vom avea timp pentru a crea un portofoliu unic și excepțional cu 6-8 fotografii unice ca și tine. O serie cu cele mai bune fotografii vor scoate în evidență calitățile tale și te vor ajuta să găsești persoana potrivită.

Sedinta foto Savina

Câteva sfaturi pentru o ședință foto reușită:

  • Fetelor, veniți pregătite (make-up) la ședința foto.
  • Băieți, nu vă tundeți în aceeași zi, faceți asta cu cel puțin două zile înainte de ședința foto.
  • Ia cu tine diferite bluze/tricouri, în special cele preferate de tine, cele pe care le porți mai tot timpul. Trebuie să te simți confortabil/ă și să fii tu însuți.
  • Alege câteva melodii și încarcă-le pe smartphone-ul tău.
  • Relax. We are gonna have fun